WordPress -verkkosivut

Tietos WordPress -verkkosivuista

Tyylikkäät, turvalliset ja helposti muokattavat verkkosivut maailman suosituimmalla alustalla

Lähes kolmannes kaikista maailman verkkosivuista käyttää WordPressiä alustana verkkosivuilleen. WordPress -alustalle rakennettuja verkkosivuja käyttävät bloggaajat, yritykset ja jopa monet uutissivustot. Asentamalla sivustolle WooCommercen, verkkosivut taipuvat myös verkkokaupaksi.

WordPress -sivusto on turvallinen käyttää, kun noudattaa muutamia perusperiaatteita: vaihda salasanasi säännöllisin väliajoin, käytä vain luotettavien kehittäjien lisäosia ja päivitä alusta uusimpaan saatavilla olevaan versioon.

WordPressistä on olemassa kaksi eri versiota. WordPress.com on palvelu, johon voi luoda oman sivuston rajatuilla ominaisuuksilla ilmaiseksi ja sitä voi myös laajentaa maksullisesti. WordPress.org on ilmainen ylläpitojärjestelmä, joka asennetaan erilliseen webhotelliin, jotta sitä voi käyttää.

WebHaltiat käyttää näistä WordPress.org:a. Tämä mahdollistaa sivuston rakentamisen ilman rajoituksia ja sivustoa voidaan laajentaa lähes rajattomasti eri ominaisuuksilla käyttäen lisäosia.

WordPress -alustan edut

1. Nopea asennus ja käyttöönotto

Verkkosivuston saa ladattua palvelimelle muutamissa minuuteissa ja asetusten vaihtamisen jälkeen verkkosivusto on käyttövalmis.

2.Helppokäyttöisyys

Käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. Käytössäsi on graafinen käyttöliittymä, jolla voit muokata sekä tekstiä että kuvia.

3. Ilmainen ohjelmisto

WordPress -alusta voidaan ottaa käyttöön ilmaiseksi. Tarvitset vain WordPress:ä tukevan webhotellin, johon WordPress asennetaan.

4. Runsaasti ilmaisia responsiivisia teemoja

Teema määrittelee verkkosivustosi ulkoasun ja osittain, mitä ominaisuuksia sivustollasi tulee olemaan. Useimmat WordPress -teemat ovat valmiiksi responsiivisia.

5. Avoin lähdekoodi

Avoin lähdekoodi mahdollistaa verkkosivustojen räätälöinnin hyvin pitkälle, joten saat verkkosivuillesi yksilöllisen ilmeen. Lisäksi avoimen lähdekoodin ohjelmistoja kannattaa suosia toimittajariippumattomuuden edistämiseksi.

5. Hyödyllisiä lisäosia

WordPress -alustan valtavan suosion ansiosta siihen on kehitetty miljoonia hyödyllisiä lisäosia, joten saat sivuillesi runsaasti toimintoja.

6. Valmis verkkokauppaa varten

WordPress -alustan päälle voidaan helposti perustaa verkkokauppa. Verkkokauppaan voi integroida kaikki verkkokaupan tarvitsemat toiminnallisuudet (esim. maksut, lähetykset ja varastonhallinta).

7. Hakukoneoptimointi

Pienillä lisätoimenpiteillä WordPressistä saa hakukoneystävällisen.

8. Jatkuva kehitys

Miljoonat kehittäjät osallistuvat aktiivisesti alustan kehitykseen, parantamiseen ja uudistamiseen.

WordPress on siis helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä, jonka käyttäjä voi siis lisätä ja päivittää verkkosivujen sisältöä ilman ohjelmointi-osaamista.